ΤΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ ΠΑΤΡΑ

Στην SKENTZOS TRANS – PORT, στην Πάτρα, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και τη φύλαξη των ασυνόδευτων ρυμουλκών, καθώς και την παράδοσή τους σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Η εταιρεία μας διαθέτει ειδικούς τράκτορες και έμπειρους οδηγούς, που φροντίζουν για την ασφαλή είσοδο και έξοδο των ασυνόδευτων τρέιλερ, από τα F/B της γραμμής Πάτρας – Ιταλίας και Κορίνθου – Ιταλίας, και των αντίστοιχων δρομολογίων διασύνδεσης μεταξύ όλων των ευρωπαϊκών χωρών. Προσφέρουμε επίσης, υπηρεσίες φύλαξης των ασυνόδευτων τρέιλερ, σε ιδιόκτητους χώρους και υπηρεσίες εκφόρτωσής τους σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Επίσης, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά οποιουδήποτε φορτιού, με τα υπερσύγχρονα ιδιόκτητα τρέιλερ της εταιρείας μας και τον άρτια εξοπλισμένο στόλο των οχημάτων μας. 

Η SKENTZOS TRANS – PORT αναλαμβάνει τη μεταφορά, τη φύλαξη καθώς και τη παράδοση σε όλη την Ελλάδα!

Εμπιστευτείτε τον στόλο με τους τράκτορες και τους έμπειρους οδηγούς της εταιρείας μας για την είσοδο και την έξοδο των ασυνόδευτων τρέιλερ φορτιών, από το κεντρικό λιμάνι της Πάτρας, με δρομολόγιο Πάτρα – Ιταλία, αλλά και σε όποιο άλλο λιμάνι χρειαστεί.  

Σχέσεις Εμπιστοσύνης – Άμεση Ανταπόκριση – Γρήγορη Εξυπηρέτηση

Φύλαξη Parking 
​​​​​​​

Διαθέτουμε Parking στάθμευσης χωρητικότητας 6 χιλιομέτρων για την ασφαλή φύλαξη των φορτίων όλων των πελατών μας. Επίσης το Parking διαθέτει ρεύμα για ψυγεία, κλαρκ και ράμπες για μεταφορτώσεις.

 ​Φύλαξη όλο το 24ωρο